Lite annorlunda :)

Förra veckan var det lite mer företagsfoto men den gången var det lite annorlunda för det var utanför studion bilderna togs. En guppig bilfärd ut i skogen till ett timmeravlägg. Spännande!
 

 

Mera företag i studion

Vi har haft Pigg & Frisk på besök och fotat porträtt bland annat :) Det finns planer på mer att föreviga och vi hoppas det kommer att bli av. Roligt med utmaningar och nya ideér! Så länge bjuder vi på en bild på dom här två godingarna:
 
 
Psst... Nu är Johnna tillbaka från Ghana:)
 
 

Hjärta:)

 
... till alla och en var.
 

Pennor

Idag var det dags för en produktfotografering av pennor. Bilder som skall användas till reklamutskick och hemsida bland annat. Det är roligt att växla till materialla ting mellan barnfotograferingarna för det är ju helt skilda tankesätt och tekniker på dom olika fotograferingarna.
 
 

Företagsuppdrag

Fotografen tar på sig olika uppdrag för företag. Det kan vara tex personalporträtt, produktfotografering eller bilder ur verksamheten. Ska man göra reklam för sitt företag så är det alltid bra med bra med foton av hög kvalitet.
 
Har ni frågot eller funderingar på företagsuppdrag så kontakta oss!
 

Puss puss:)

Här bjuder vi på en bild från fjolårets sista bröllopsfotografering i studion. Det här var en fotografering med sex personer, från brudparet till ringbärare. Himla roligt att vi fick äran att föreviga deras stora dag :)

 
/ Marlene

RSS 2.0