Spökstudio på spöknatta!

Mitt bland alla skolfoton så håller vi på att fixa i ordning inför torsdagskvällen. Då är det dags för Spöknatta och Fotografen kommer köra en favorit i repris. Spökstudion är öppen och dom här två tokstollarna är tillbaka! Törs du komma in? :)
 
 
 
 

Kompletteringar

Nu är det dags för höstens kompletteringsdag för skolfoto. Det är till för dig som missat fotograferingen av en eller annan anledning, vill komplettera med syskonkort eller hör till en skola/förskola där man inte tagit porträtten i år. Ni är välkomna att boka en tid och vill ni chansa så kan man köra drop in.
 
 
 

Klick klick...

Nu går kameran verkligen varm. Det är högsäsong för oss att besöka förskolor/skolor för fotograferingar.
Det är ju det roligaste som finns med alla barn:)
 
Mellan alla dessa har vi också fotograferingar i studion och idag får ni en bild på en riktigt rolig tjej som vi hade på besök. Vi tog en massa roliga kort med allt från golfutrustning till hatt!

 
Ha en bra vecka!
 
 

Allt för kunden :)

När vi fotar brukar vi checka ljuset en extra gång innan vi fotar "på riktigt". Den som skall bli fotad brukar få vara med i den processen men här i dagarna fotade vi en liiiten liten bebis då är det ju klart vi ställer upp:)
Bebis fick hålla värmen, käka lite och vi checkade ljuset:D

 
 

Broschyr

För en tid sedan fick vi ett uppdrag av JS Sverige. Vi skulle fotografera bilder här i Strömsund till en broschyr utifrån olika direktiv och anvisningar. Vi klurade på olika ideér och skickade till sist iväg våra bilder. Sedan har vi gått och undrat om bilderna blev som vår kund hade tänkt sig och om det skulle bli ett bra slutresultat.
 
Så häromdagen fick vi ett brev med ett exemplar av broschyren och vi är stolta! Jättefint blev det och bilderna kom verkligen till sin rätt. Väldigt roligt uppdrag:)

 
 

RSS 2.0